Tria un color i agafa la motxilla que donarà a conèixer Guissona per tot arreu.

Sota el lema “Les motxilles viatgeres, Guissona molt més!” l’Ajuntament de Guissona posa en marxa un concurs fotogràfic a través d’Instagram”.

DIMECRES 27 FEBRER 2013

Tria un color i agafa la motxilla que donarà a conèixer Guissona per tot arreu.

 

Sota el lema “Les motxilles viatgeres, Guissona molt més!”  l’Ajuntament de Guissona posa en marxa un concurs fotogràfic a través d’Instagram”. 

 

Guissona.-  A partir del mes de març l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona posarà en marxa el concurs fotogràfic “Les motxilles viatgeres”. L’objectiu del concurs es donar a conèixer Guissona arreu del món.

 

En primer lloc, tots aquells que hi vulguin participar han d’adquirir la motxilla viatgera per un cost de 3€ al Museu de Guissona, o bé, a l’Ajuntament. La finalitat de la motxilla que rep el nom de Guissona, molt més”! es portar-la allà on vagis de vacances per poder fer les fotografies dels indrets visitats.

Aleshores, un cop fetes les fotografies s’han de penjar a Instagram amb l’etiqueta #guissonames fet que suposarà veure les motxilles com viatgen arreu del món donant a conèixer Guissona.

 

Dins de cada motxilla hi ha les bases del concurs fotogràfic. El concurs finalitza el 31 d’agost i  hi haurà premis per a les 10 millors fotografies. Premis com una nit a una casa rural de la Plana de Guissona, dinars, lots de productes locals, entre altres.

 

Tal hi com explica la regidora de Turisme, Anna Santacreu, el concurs es vincula amb les noves tecnologies com Instagram perquè són eines de comunicació ràpida i molt visuals, cada vegada més esteses i populars. Ha destacat que es premiarà l’originalitat i la qualitat de les fotografies presentades.

 

El projecte s’inicia aquest mes de març amb l’objectiu de que tots els guissonencs i guissonenques que participin a la Marxa dels Castells de la Segarra ja ho facin amb la motxilla viatgera, d’aquesta manera, durant els 52Km de la Marxa els seus 2700 participants aniran veient el lema de la campanya “Guissona, molt més!”, que els animarà a descobrir racons insòlits de Guissona.

 

Dimecres, 27 de febrer del 2013

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat