Trobada de minihandbol a Guissona

El passat diumenge 8 de febrer de 2009 a les 10.30 del matí es va iniciar la II Trobada Handbolicat de Guissona al pavelló municipal. Amb 3 pistes de joc i la participació de 15 equips en total. Aquestes trobades estan dins la promoció d’aquest esport que fa la federació catalana d’ handbol.

DILLUNS 09 FEBRER 2009

 El passat diumenge 8 de febrer de 2009 a les 10.30 del matí es va iniciar la II Trobada Handbolicat de Guissona al pavelló municipal. Amb 3 pistes de joc i la participació de 15 equips en total (5 equips alevins masculins, 5 equips alevins femenins i 5 benjamins femenins i mixtes). Aquestes trobades estan dins la promoció d’aquest esport que fa la federació catalana d’ handbol.

Una jornada on els partits van tenir una durada de 2 períodes de 12 minuts cadascun , es podien fer canvis de jugadors. Sense marcador , on els gols no es comptaven i l’ important era poder jugar i participar.

 

Es va comptar amb una molt bona organització de l’ ACLE Guissona , amb servei de bar i  tots els jugadors van tenir un obsequi i esmorzar. Amb total és va comptar amb 130 participants. I molta afluència de públic que no va parar d’ animar al seu equip i a tots els nens que jugaven a les pistes.

 

Alineació i Equips Aleví Masculí :

 

ACLE GUISSONA: Aleix Gómez , Albert Gómez, Alex Ars, Alexandre Navarro, Ignasi Torrelles i Vasily

BALSARENY A ( MIXTE): Anna Riu, Ariadna Pla, Julia Hernández, Dani Pataki, Jose maria Granados, David Comabella, Angel Jiménez i Kevin Pérez.

BALSARENY B ( MIXTE): Joan Casandaliga, Marc Comabellla, Roger Lasheras, Angel Ribalta, Adrian Rodríguez, Carles Pinto i Patricia Muñoz.

C.H. IGUALADA : Blai Martínez, Carles Serra, Adrià Bertran, Aleix Marín i Manuel Muñoz.

CEIP CALLÚS: Joan Barba, Martí Sanmartí, Oriol Casé, Cesc Casé, Olga Barba i Mar Muncunill.

 

Alineació i Equips Alevins Femenins:

ACLE GUISSONA: Mireia Goma, Clara Guim, Lluïsa Rull , Thajane, Laia Espinagosa, Anna Solé, Míriam Regue i Gloria Lobo.

VILANOVA DEL CAMÍ: Andrea Egea, Míriam González, Andrea Arias, Anook Márquez, Marta Doroteo, Celia Diaz, Andrea Torregrossa, Cristina Caballero i Sara Samos.

C.H. IGUALADA: Laura Robell, Helena Busto, Ana de la Fuente, Cristina Cano, Laia Bertran i Elia Roca.

CEACA TARREGA A: Marta Santacreu, Aina Llobet, Mònica Cruz, Selma Mayench, Belinda Ramos, Mireia Farre, Mireia Estrada, Cinta Noró, Adriana Villaró, Sandra Armengol, Eva Teixidó, Yasmin Bernich, Núria Ribalta, Silvia Garcia .

CEACA TARREGA B: Marina Solé , Sònia Solé, Laia Farran, Laia Esqué, Mariona Ventura, Júlia Solà, Maria Cera, Maria Recasens, Raquel Bernaus, Laura Grau, Júlia Sala, Nerea Lloses, Alba Martí, Elena Serra i Gala Bochaca.