Trobada de minihandbol. Campionat aleví Catalunya Central

El diumenge 22 de març es va celebrar a Súria la trobada de mini handbol en categoria benjamí i Aleví. Amb tres pistes de joc , dos per la trobada i una per la competició.

DIMECRES 25 MARÇ 2009

El diumenge 22 de març es va celebrar a Súria la trobada de mini handbol en categoria benjamí i Aleví. Amb tres pistes de joc , dos per la trobada i una per la competició. Es va iniciar a les 10 del matí i es va acabar a les 13 hores. Amb una organització impecable i molta animació per part del públic assistent.

 

En aquesta jornada  és va iniciar el campionat Aleví de la Catalunya Central on participen equips de Tàrrega i Guissona.

 

Aquesta trobada es va dividir en dos parts, una amb dos pistes simultànies on es van fer partidets amistosos de mini handbol entre tots els equips assitents a la trobada . van participar en Categoria Benjamí Mixta: C.H.Vilanova del Camí, C.H.Igualada, CEACA Tàrrega, SAS/CEIP Joventut, CEIP Joventut i ACLE Guissona.

En Categoria Aleví Mixt: CEACA Tàrrega B, CEIP Joventut, SA Súria I CH Balsareny B.

 

A la tercera pista es va jugar partits dins la competició Aleví de la Catalunya Central . van participar els equips en categoria Aleví Femení de:  CH Igualada , CEACA Tàrrega, C.H. Vilanova del Cami i ACLE Guissona. I En Categoria Aleví Masculí: CEIP Joventut, C.H.Balsareny A, C.H.Igualada i ACLE Guissona.