Trobada intergeneracional de SANT JORDI a la Fundació CAG de Guissona

En el marc de les trobades intergeneracionals que es porten a terme des del Pla Educatiu d’Entorn amb els avis de la Fundació CAG i amb els centres educatius de la vila, aquests dies, durant la setmana de Sant Jordi s’han portat a terme dues trobades. Aquestes trobades esdevenen espais de convivencia i de trobada entre grans i petits, enriquint a ambdues parts.

DIVENDRES 25 ABRIL 2014

Trobada intergeneracional de SANT JORDI

En el marc de les trobades intergeneracionals que es porten a terme des del Pla Educatiu d’Entorn amb els avis de la Fundació CAG i amb els centres educatius de la vila, aquests dies, durant la setmana de Sant Jordi s’han portat a terme dues trobades.

Per una banda, el passat 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els avis van visitar el FEDAC Guissona-Escola Mare de Déu del Roser on a més d’un intercanvi de regals, els alumnes de l’Escola els van representar la llegenda de Sant Jordi i els alumnes de P2 els hi van cantar diferents cançons relacionades amb la Diada.

I aquest divendres, 400 nens i nenes, de p3, p4 i p5 dels centres educatius de la vila han visitat la Fundació on els avis els han rebut amb la representació de la llegenda de Sant Jordi i ells han cantat cançons de la Diada i han representat balls medievals.

Aquestes trobades esdevenen espais de convivencia i de trobada entre grans i petits, enriquint a ambdues parts.

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

AJUNTAMENT DE GUISSONA

comunicacio@guissona.cat