Un any més, CARNESTOLTES INTERGENERACIONAL A LA FUNDACIÓ CAG

Per cinquè any consecutius, petits i grans de la nostra vila es troben per celebrar el Carnestoltes en una activitat organitzada des del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona. Més de 150 avis es van trobar amb una setantena de nens per compartir la tarda de Carnaval.

DIMECRES 09 MARÇ 2011

El passat dimarts, 8 de març, els avis de la residència d’avis de la Fundació CAG van rebre la visita dels nens i nenes de dos anys de les llars d’infants de la nostra vila.

Més de 150 avis es van trobar amb una setantena de nens per compartir la tarda de Carnaval.

La festa es va iniciar amb un intercanvi de murals entre els diferents centres i els avis de la residència. Els alumnes de les llars d’infants, els de la Patufet vestits de d’espantaocells i els del Col•legi Mare de Déu del Roser vestits de nans van arribar a la Fundació a 2/4 de 5 de la tarda i van passar una bona estona al costat dels avis, gaudint d’una tarda de màgia a càrrec d’Albert Show, durant l’espectacle, tots junts van menjar coca i xocolata i amb l’hora dels adéus a les 6 de la tarda van acomiadar-se d’una vetllada molt especial.

Des del Pla Educatiu d’Entorn es valoren molt aquestes trobades entre diferents generacions, és per aquest motiu, que durant l’any se’n porten a terme amb alumnes de les llars d’infants, de primària i de l’INS, considerant que la interacció entre grans, infants i joves genera espais gratificants de convivència on donar i rebre esdevé una pràctica habitual en un marc de complicitat i empatia necessari per aconseguir cohesió social entre els que comparteixen un mateix espai.