UN ANY MÉS, EL CONSELL COMARCAL PROJECTA EL TALLER D'ORIENTACIÓ LABORAL A L'INSTITUT DE GUISSONA

Les tècniques de l'Àrea de Promoció Econòmica i de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Segarra van realitzar un taller d'orientació laboral i recerca de feina als alumnes de quart d'E.S.O. de l'IES Guissona

DIMECRES 06 FEBRER 2019

 

 

Les  tècniques de l'Àrea de Promoció Econòmica i de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Segarra van realitzar un taller d'orientació laboral i recerca de feina als alumnes de quart d'E.S.O. de l'IES Guissona. En la jornada se'ls va explicar als joves mètodes per cercar ofertes de feina adequades al seu perfil i interessos, com elaborar un currículum vitae en base a les competències personals i a com afrontar una entrevista de treball amb seguretat.

 

Cada any el Consell Comarcal organitza diferents activitats per als centres educatius de la comarca, entre elles els tallers relacionats amb l'orientació laboral i l'emprenedoria destinats a joves dels instituts de la comarca de la Segarra.

 

Aquestes activitats s’ofereixen als centres educatius de la Segarra en el marc del projecte del Catàleg d’Activitats Educatives que té el Consell Comarcal i, a on ofereix més de 25 activitats des de diferents àmbits.

 

Febrer, 2019.