Un any més, Guissona amb La Marató de TV3.

El proper diumenge 16 de desembre Guissona ha organitzat la VII Festa d’Entitats Pro Marató de TV3. A les 10.30h es donarà el tret de sortida i es projectarà en directe amb TV3.

DISSABTE 15 DESEMBRE 2012

Un any més, Guissona amb La Marató de TV3.  

 

El proper diumenge 16 de desembre Guissona ha organitzat la VII Festa d’Entitats Pro Marató de TV3. A les 10.30h es donarà el tret de sortida i es projectarà en directe amb TV3.

 

Guissona.- El proper diumenge, 16 de desembre, Guissona posa en marxa la setena festa d’entitats, actes en suport Pro la Marató de TV3, enguany sota la premissa “La mort hauria de ser el final de la vida, el càncer NO” lema d’aquest any.  Guissona tornarà a viure uns dies molt especials, uns dies en que les entitats i associacions de la vila surten al carrer i es bolquen per a realitzar tot un seguit d'activitats solidàries.

 

La VII Festa d’Entitats neix del Pla Educatiu d’Entorn de Guissona conjuntament amb l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat. El donatiu de col·laboració és de 4€.

 

El programa d’activitats donarà el tret de sortida el dissabte abans, dia 15 al migdia,  amb un Torneig de futbol 3x3 dirigit a totes les edats, al Camp d'Esports i organitzat per l'Escola de Futbol Base de Guissona i Comarca.

 

Durant tot el dia (dissabte) hi haurà la Fira de Nadal amb activitats solidàries vinculades amb la Marató i a la tarda la projecció del pessebre vivent a les sales annexes a la capella del Claustre, l'entrada és gratuïta però les recaptacions voluntàries seran per la Marató. Al vespre, teatre solidari: “Això no es vida” al Centre Catòlic i a càrrec de la companyia Els 4 Gats amb una entrada de 5€ més donatiu.

 

Oficialment, el mateix diumenge dia 16 comença el gruix gros de les activitats. A partir de les 10.30h del matí i en directe per TV3 tindrà lloc la cercavila amb els gegants, capgrossos, gralles i Margeners de Guissona, que recorreran totes les places de la vila. La cercavila finalitzarà amb una xocolatada popular a càrrec de l’Associació Gastronòmica “La Manduca” a la Plaça Bisbe Ben-lloch.

 

A mig matí, paral·lelament tindran lloc un seguit d’activitats com una sortida amb BTT, actuació de sevillanes, cursa solidària, cantada de nadales, actuació de música i dansa a càrrec de l’escola Montse Esteve de Guissona, entre moltes altres.

 

Destacar la inauguració oficial de la Festa d’Entitats al Pavelló i un cop finalitzada la inauguració tan al mati com a la tarda s’inicien les activitats en els diferents espais. Activitats com exposicions, venda de manualitats, degustacions, tallers infantils, infables, concursos, lectura de contes i demés activitats relacionades amb l’alimentació saludable per la prevenció del càncer i moltes més coses!!

 

Al llarg del dia s’aniran fent actualitzacions en el marcador. La festa de les entitats s’organitza amb la col·laboració d’entitats, associacions i escoles del municipi. Tots ells us engresquen a participar-hi amb un únic objectiu, fer un gest solidari per la Marató.

 

Dilluns, 10 de desembre de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat