Un any més la tradició de la revetlla de Sant Joan es va deixar veure pels carrers de Guissona.

Aquest passat cap de setmana la flama del Canigó va arribar a Guissona a mans dels integrants del Centre Excursionista Guissonenc per a celebrar la revetlla de Sant Joan.

DILLUNS 25 JUNY 2012

Un any més la tradició de la revetlla de Sant Joan es va deixar veure pels carrers de Guissona.  

Guissona.-  Aquest passat cap de setmana la flama del Canigó va arribar a Guissona a mans dels integrants del Centre Excursionista Guissonenc per a celebrar la revetlla de Sant Joan. La flama es va traslladar cap a la plaça de Capdevila, on es va iniciar la festa amb jocs de cucanyes per als més petits: cursa de sacs, pomes, farina, trenca olles, el ball de la patata ... en definitiva un munt de jocs tradicionals per animar la festivitat.

 

Després, va tenir lloc la lectura del missatge de la flama del Canigó, per part de les autoritats municipals, en aquesta edició, escrit per l’antropòloga i professora de la Universitat de Barcelona, Josefina Roma.

 

Posteriorment a l’encesa de la flama, va tenir lloc el repartiment de coca i barreja per a tothom fins que la música tradicional va acabar amb la festa, que va donar pas a un munt de revetlles familiars i de colles a diferents restaurants i llars de Guissona.

 

Sant Joan 2012

 

Dilluns, 25 de juny de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat