Un any més torna el Curs de monitors i monitores de lleure a Guissona.

Per cinquè any consecutiu, Guissona organitza durant els mesos de desembre i gener el Curs de monitors i monitores de lleure, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i coordinat des del Punt d’Informació Jove de la localitat, hi participen anualment gairebé una vintena de joves de la nostra vila i dels municipis propers.

DIVENDRES 11 NOVEMBRE 2011

Un any més torna el Curs de monitors i monitores de lleure a Guissona.

 

Guissona.- Per cinquè  any consecutiu, Guissona organitza durant els mesos de desembre i gener el Curs de monitors i monitores de lleure, a càrrec de la Fundació Pere Tarrés i coordinat des del Punt d’Informació Jove de la localitat, hi participen anualment gairebé una vintena de joves de la nostra vila i dels municipis propers.


L’èxit que té portar a terme aquesta proposta d’educació no formal durant aquests mesos es l’elevat nombre de sol·licituds que ha rebut l’Ajuntament de Guissona, fet que provoca,  des del Punt d’Informació Jove, tornar un any més a plantejar l’opció de tirar endavant el curs.

 

Enguany, el curs es portarà a terme els dies 3, 10, 17, 23, 27, 29, 30 de desembre i 2 i 3 de gener de 2012, de 9.30 a 14 i de 15.30 a 20h a l’Espai Fassina de Guissona. El curs és subvencionat i el seu preu és de 185€.

 

Les inscripcions al curs de monitors de lleure estan obertes a partir d’avui i es realitzaran a l’Espai Fassina de Guissona (Plaça Vell Pla, 7), en horari de matí o al telèfon 973 55 14 14 o joventut@guissona.cat.

 

 

Divendres 11 de novembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat