UN CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS QUE TANCA AMB ÈXIT

La celebració de la CASTANYADA el passat dimecres 31 d’octubre, va ser el tret de sortida a un llarg cap de setmana ple d’activitats.

DILLUNS 05 NOVEMBRE 2012

La celebració de la CASTANYADA el passat dimecres 31 d’octubre, va ser el tret de sortida a un llarg cap de setmana ple d’activitats. El dimecres, es van iniciar amb la celebració de la festa per als més petits, la Tana i la Marga, dos capgrossos molt especials, convertits per un dia en castanyeres, van representar per als més petits el conte de “La Castanyera” i després van compartir amb ells danses i cançons de tardor i castanyada, a més, la parada de castanyes de l’Agrupament Escolta Bella Iesso a la plaça, va arrodonir la festa.

L’activitat va continuar el dissabte 3 de novembre amb la cercavila de la colla castellera Els Margeners de Guissona, que en motiu de la seva diada van desfilar juntament amb els Geganters de Guissona i al so de les gralles i els tabals Margeners. Després de la Cercavila i a l’església de Guissona, la regidoria de cultura va preparar un concert de Gòspel, el qual va superar l’aforament esperat. Els assistents a l’acte van poder gaudir de les veus de la formació Ondara Gòspel, mentre a la plaça l’Agrupament Escolta Bella Iesso seguia venent castanyes torrades.

I per arrodonir el cap de setmana, els Margeners de Guissona van celebrar diumenge, a la plaça major, la seva diada, la cinquena diada de la colla, acompanyats pels Minyons de Terrassa i pels Castellers de Sant Cugat. Els Margeners van fer una magnífica actuació amb el 2p4, 3d7ps, 5d7, 2d7 i per tancar l’actuació el 3d6 de dones. Els Margeners celebraran la festa de la colla el proper dissabte al pavelló i així tancaran aquesta temporada.