Un Carnaval intergeneracional.

Per tercer any consecutiu, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona organitza la trobada dels petits de la nostra vila i els més grans per celebrar el Carnaval

DIMECRES 25 FEBRER 2009

Per tercer any consecutiu, el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona organitza la trobada dels petits de la nostra vila i els més grans per celebrar el Carnaval.

 

La cita va ser el passat dimarts, 24 de febrer, a partir de les 4 de la tarda a la residència d’avis de la Fundació, allí 150 avis disfressats amb antifaços esperaven els nens de la Llar d’Infants Patufet i de la Llar d’Infants Mare de Déu del Roser que anaven a visitar-los.

 

Els nens de la Llar d’Infants Patufet van arribar a la Fundació vestits de Patufets i acompanyats pel bou i pel pare i la mare del Patufet, d’altra banda, els nens del Col·legi Mare de Déu del Roser van visitar la Fundació disfressats de semàfors.

 

A l’arribar a la Fundació els avis van obsequiar als nens amb uns collarets, amb un dineret pels Patufets i amb un semàfor fet amb pasta de colors pels Semàfors, i els nens van obsequiar als avis amb uns punts de llibre elaborats per ells mateixos.

 

A continuació, petits i grans van compartir una tarda d’espectacle musical a càrrec d’Albert Show, que va fer ballar als petits i gaudir als grans. En acabar l’espectacle, avis i nens van berenar tots junts coca i xocolata per acomiadar una tarda molt especial.