Un divendres ple de Música

El passat divendres 21 de novembre, Guissona va celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la Música. Les activitats organitzades pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona corresponien amb una actuació musical a càrrec de la companyia “Calle3” i l’espectacle FA-Sol.

DILLUNS 24 NOVEMBRE 2008

El passat divendres 21 de novembre, Guissona va celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la Música.         

Les activitats organitzades pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona corresponien amb  una actuació musical a càrrec de la companyia “Calle3” i l’espectacle FA-Sol.

L’espectacle que van començar a le s10 del matí amb els nens i nenes de quart, cinquè i sisè de primària de les escoles del municipi, tot seguit es va realitzar una segona sessió en la que hi van participar els alumnes des de P-5 fins a tercer de primària.

Durant mateix dia però ja a la tarda, es va fer una tercera sessió d’aquest espectacle pels alumnes més petits del municipi.

El contingut pedagògic de l’espectacle era aprendre què és la música, d’on prové, les notes musicals, les figures musicals, els instruments musicals,... Aquests continguts es van intentar adaptar segons les edats.