Un empat, una victòria i una derrota en els partits de futbol sala del cap de setmana

que s'han celebrat al pavelló poliesportiu de Guissona el dissabte 30 d'octubre

DIMARTS 02 NOVEMBRE 2010

ALEVI  MASCULÍ

ACLE GUISSONA 5 - ALCARRAS  5

Primer partit de temporada, jugat al pavelló de Guissona el dissabte a les 10 del matí en categoria Aleví. Partit molt igualat, com demostra al resultat . El marcador es va iniciar al minut 20 amb un gol de Sviatorslav i amb aquest resultat d’ un a zero a favor dels locals es va acabar la primera part.

A la segona part, els jugadors van sortir molt motivats. Cal destacar el jugador local Sviatorslav, que va fer un  gran partit, i el porter visitant, Joel Torreguitar, que va impedir amb les seves grans parades la victòria local.

Alinieació

ACLE GUISSONA > Txexu, Puig, Sviatorlav, Gabi, Pau, Plamen, Sergii, Vensi, Medina , Roger, Ian, i Richi

ALCARRAS  Toni , Marc, Eric, Joan, Jordi, Joel, Scarp, Alex , Cristian i Oriol.

GOLS 1-0 minut 20 Sviatorslav,  SEGONA PART>  2-0 minut 1 Sviatorslav, 2-1 minut 5 Alex,  minut 6 2-2 Alex,  3-2 minut 7 Roger, 3-3 minut 8 Badia, 3-4 minut 9 Alex, 4-4 minut 12 Roger, 5-4 minut Sviatorslav i  5-5 minut 20 Toni,

CADET MASCULI

ACLE GUISSONA 10  -  CASTELLSERA 1

Partit Jugat al pavelló de Guissona el dissabte a les 11.15h.  Domini absolut dels local que van fer un recital de bones jugades i encerts a la porteria contrària. Destacar els jugadors locals Oriol Lopez amb 3 gols i Arnau Hernandez a  la defensa .

Alineacio  ACLE GUISSONA  Gerard, Carmona, Rull, Iker, Abdellatif, Pijuan, Cuadros, Didac, Oriol, Jordi, Arnau i Aleix

CASTELLSERA Roger, Dani, Llobet, Albert, Vidal, Sergi, Samuel, Alsina i Toni.

GOLS  1-0  minut 4  Roger , 1-1 minut 6  Aitor,  2-1 minut 7  Oriol, 3-1 minut 11 David Cuadros, 4-1 minut 19  Oriol Lopez,   SEGONA PART  5-1 minut 1 Jordi Garcia,  6-1 minut 2 Jordi Garcia, 7-1 minut 4  David Cuadros, 8-1 minut 18 Arnau , 9-1 minut 21 Oriol Lopez, 10-1 minut 24 Didac Martinez.

JUVENIL MASCULI

ACLE GUISSONA 6  -  P.B. SOLSONA  7

Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12.15 h. del dissabte. Partit molt igualat, on els jugadors de Solsona van saber guanyar a l’últim minut. Dos equips amb molt bon nivell. A la primera part, 2-4 a favor dels visitants. A la segona part, reacció dels locals que no van poder empatar el partit.

GOLS: 1-0 minut 2 Martin  , 1-1 minut 3 Roca, 1-2 minut 4 Marquez, 2-2 minut 18 Martin, 2-3 minut 21 toni, , 2-4 minut 22 Toni. SEGONA PART: 3-4 minut 4 Oriol Lopez , 3-5 minut 18 toni, 4-5 minut 19  Oriol Lopez, 4-6 minut 21 Toni, 4-7 minut 22 Marquez, 5-7 minut 22 Martin i 6-7 minut 24 Oriol Lopez,.