Un guissonenc al campionat del Món de Enduro 2011 a Andorra

Aquest cap de setmana s’ha disputat una prova del campionat del món d’enduro a Sant Julià- AND amb la participació del jove pilot guissonenc , el Benet Gomez Subarroca, que va participar amb l’equip SIP-RT de Bassella gaudint de l’estructura oficial de la marca italiana de motos TM.

DIMARTS 06 SETEMBRE 2011

Aquest cap de setmana s’ha disputat una prova del campionat del món d’enduro a Sant Julià- AND amb la participació del jove pilot guissonenc , el Benet Gomez Subarroca, que va participar amb l’equip SIP-RT de Bassella gaudint de l’estructura oficial de la marca italiana de motos TM.

La prova va ser de dos dies com es habitual al mundial i va resultar duríssima per l’alt nivell tècnic exigit aquests darrers anys en aquest campionat , el Benet desprès de mes de 7 hores de cursa va assolir un sisè lloc en la segona jornada, tot i haver d’abandonar el dissabte en la darrera volta després de sis hores ininterrompudes d’esforç amb moltes molèsties en l’espatlla i cadera causades al llarg de la primera hora de cursa en que va patir una caiguda molt perillosa en el recorregut.
 
El diumenge va decidir de sortir amb moltes molèsties que no el deixaven pilotar còmode però malgrat les molèsties va poder sobreposar-se i aconseguir finalitzar la prova en un meritori sisè lloc de la seva categoria, la Junior Youth-cup destinada a joves pilots de 16 a 21 anys i on el Benet va estar el pilot mes jove una vegada mes,  ressaltant si mes no el seu resultat.
 
El Benet continuarà la seva temporada al campionat de Catalunya el proper dia 11 a Bassella i el 24-25 el Campionat d’Espanya a Súria.