Un munt d’activitats per aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana a Guissona hi haurà un munt d’activitats per gaudir de cada moment, des d’activitats culturals, fins a activitats esportives, ompliran els nostres carrers i diferents espais de la nostra vila.

DIMARTS 09 JUNY 2009

Aquest cap de setmana a Guissona hi haurà un munt d’activitats per gaudir de cada moment, des d’activitats culturals, fins a activitats esportives, ompliran els nostres carrers i diferents espais de la nostra vila.

Pedrolo al carrer

Iniciem les activitats d’aquest cap de setmana el divendres a les 7 de la tarda a les FONTS DEL POBLE amb la lectura pública de textos de Manuel de Pedrolo, en el marc de “7lletres. El premi literari i més coses”.

En aquest acte diferents guissonencs i guissonenques llegiran fragments de l’obra de Manuel de Pedrolo a les fonts del poble, comptarem amb diferents personalitats en la lectura dels textos de Pedrolo, entre altres, també comptarem amb el poeta local, Jordi Pàmias.

Festa de l’Esport

Les activitats de dissabte s’iniciaran a les 10 del matí amb la FESTA DE L’ESPORT. Un munt d’activitats esportives per a petits i grans: amb inflables, tirolines, tennis taula, bicicleta, patinatge i ... moltes sorpreses més.

Aquestes activitats les organitzen les entitats esportives de la vila: consell local d’esports, club handbol guissona, club bàsquet Guissona, centre excursionista guissonenc, societat de caçadors, escola de futbol, ... I enguany s’incorporen en l’organització les escoles de la vila que participen en el Pla de l’Esport a l’Escola i que han realitzat activitats esportives durant tot l’any a nivell de centre, per tant, comptarem amb l’àrea d’esports de l’IES Guissona, del CEIP Ramon Faus Esteve i del Col·legi Mare de Déu del Roser, que també aportaran un munt d’activitats.

A tots els que participin en un mínim de 6 activitats, se’ls regalarà la samarreta de la FESTA DE L’ESPORT.

Aquesta festa s’organitza anualment de forma conjunta entre la Regidoria d’Educació i el Pla Educatiu d’Entorn.

Inauguració a Guarda-si-venes i a Guissona

I amb tants actes, no hi podien faltar les inauguracions, així doncs, dissabte a les 12 del matí, l’Il·lm Sr President de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, inaugurarà el nou dipòsit d’aigua a Guarda-si-venes.

A continuació, a la una del migdia, i a Guissona, s’inauguraran els nous vestidors de la piscina i si el temps ho permet hi podrem fer un primer bany.

L’acte d’inauguració serà presidit pel Sr. Carles Manel Macian, director del Consell Català de l’Esport i per l’Il·lm. Sr. Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida.

 A més de la inauguració de les piscines, hi haurà jornada de portes obertes a totes les instal·lacions i un vermut per a tots els assistents.
Jornades Musicals

I ja de cara al vespre, a les 21.00h. i a l’Espai Fassina, el guissonenc Èric Vidal, ens oferirà un concert de guitarra en el marc de les jornades musicals, que tenen lloc durant tot el mes de juny, amb un programa molt extens, en el que enguany dóna un paper destacat als músics de la nostra vila.

Festa de la Gent Gran

El diumenge a les 2 del migdia tindrà lloc el dinar de la gent gran, un homenatge a tots els avis de la nostra vila, enguany en la seva quarta edició.

En la festa de la gent gran hi participen més de 300 avis de Guissona que reben un reconeixement per un merescut descans, després d'una llarga vida de treball  i que, fins i tot, potser encara col·laboren d'una manera o altra ajudant a la seva família o bé amb alguna activitat de la vila.

En aquesta festa, en la que comparem amb la presència del Sr.   Andreu Carles Vega Castellví, director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Lleida es realitza un dinar de germanor, un petit concert i ball i es ret un petit homenatge als avis més grans de la nostra vila.