UN PARQUIMETRE FACILITA LA MOBILITAT A LA PLAÇA BISBE BENLLOCH

El parquímetre funciona tots els dies laborables de 9 a 13h i de 17 a 21h i estarà tancat els diumenges i festius. El preu, sense cap tipus d'afany recaptador, és de 0.20 € per a dues hores d'estacionament.

DIVENDRES 14 GENER 2011

Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a la plaça Bisbe Benlloch i de dinamitzar el poble, s'ha instal·lat un parquímetre en aquesta plaça.
 
D'aquesta manera es facilita un còmode aparcament a aquelles persones que vulguin accedir a la zona comercial de la vila i s'atén  a una necessitat dels botiguers de la zona, que reclamaven una ajuda en aquest espai per a la càrrega i descàrrega.
 
El parquímetre funciona tots els dies laborables de 9 a 13h i de 17 a 21h i estarà tancat els diumenges i festius. A més, atès que el dijous es celebra el mercat setmanal, es preveu que no es pugui aparcar a la plaça aquest dia, de 0 a 18h.
 
La instal·lació del parquímetre és fruit d'un estudi previ que es va realitzar per determinar la necessitat d'establir aquest element a la plaça. El preu, sense cap tipus d'afany recaptador, és de 0.20 € per a dues hores d'estacionament.