Un tastet de VOCAL TEMPO fascina a la població de Guissona

La pluja que va caure el dimarts al vespre a Guissona no va ser cap trava perquè VOCAL TEMPO fascinés amb les seves veus a la població de la nostra vila que van participar d’una festa improvisada amb la que els joves músics ens van obsequiar amb les seves veus, la festa va durar poc, després de mitja hora de tocar, la pluja va tornar a fer acte de presència i va obligar a susprendre l’acte.

DIMECRES 13 JULIOL 2011

La jornada de capvespres a la romana d’aquest dimarts es va iniciar al fòrum amb el taller FEM UN MOSAIC! un taller dinamitzat per l’Agrupament Escolta Bella Iesso en el que els nens i nenes de Guissona construeixen un mosaic d’acord amb els criteris utilitzats en l’època romana. Els nens i nenes que hi assistiren van gaudir del taller!!

 
La pluja va fer acte de presència al vespre i va obligar a interrompre el concert de VOCAL TEMPO, un concert que va portar a Guissona Obra Social “La Caixa” dins del programa DIVERSONS i que va deixar a la població de la vila amb molt bon gust de boca.

Tot i l’amenaça de pluja, la plaça de Guissona es va omplir de gom a gom.
 
Avui, arriba el torn del cinema, amb la pel·lícula FURIA DE TITANES que es projectarà a les 10 del vespre a la plaça major.