UNA ALUMNA DE L’ESCOLA RAMON ESTADELLA GUANYA EL PREMI SAMBORI, I ALTRES DUES PASSEN A LA FINAL DEL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Anualment l’Escola Ramon Estadella de Guissona participa al Certamen de Lectura en Veu Alta. Com a conseqüència de la situació sanitària actual, aquest any s’ha portat a terme en format telemàtic.

DIMARTS 20 ABRIL 2021

 

Anualment l’Escola Ramon Estadella de Guissona participa al Certamen de Lectura en Veu alta. Com a conseqüència de la situació sanitària actual, aquest any s’ha portat a terme en format telemàtic. El passat 5 de març, es va portar a terme la Semifinal del concurs de Lectura en veu alta de la comarca de la Segarra. Hi van participar en dues categories, la de Grumets Vermells (cicle mitjà) i la de Grumets Verds (cicle superior). En aquesta ocasió, tant la representant dels Grumets Vermells, la Carla Castells i Argerich de quart, com la dels Grumets Verds, l’Emma Gabriel i Aullé de cinquè, van passar a la FINAL, i es portarà a terme durant aquest tercer trimestre.

D’altra banda, també van participar al Premi Sambori organitzat per Omnium Cultural, un concurs de narrativa per promoure l’ús del català en l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació i la creativitat. Dins de la categoria de Cicle Inicial de Primària de la demarcació Urgell-Segarra, la guanyadora d’aquesta categoria ha estat l’alumna Jordina Solé i Vilaplana, amb l’obra “L’Anna i el llapis”. L’acte de lliurement del premi va tenir lloc, el dissabte 17 d’abril, a l’Auditori Municipal de Cervera.

 

Moltes felicitats a totes!