UNA FESTA MAJOR JOVE FETA DES DE LES XARXES

El passat mes de desembre, un any més l’Ajuntament de Guissona va obrir un procés via xarxes socials amb l’objectiu d’escollir les propostes nocturnes de FESTA MAJOR. Des de la regidoria de festes municipal, encapçalada per M Carme Farré, ja s’ha procedit a la contractació de la festa major jove tenint en compte les propostes d’aquesta enquesta jove portada a terme via xarxes socials.

DIVENDRES 27 GENER 2017

 

 

268 persones van votar i de les propostes presentades van sortir com a grup de música pròpia el grup BOIKOT, aquest grup madrileny format l’any 2000 i que també va ser escollit en votació popular en anteriors festes majors.

 

Pel que fa als grups de versions, els més votats han estat Raggatunning, Pinkgoats i Muntband, en aquest ordre i els joves de Guissona també demanen poder gaudir d’alguna proposta més electrònica en el marc de la festa major. 

 

Des de la regidoria de festes municipal, encapçalada per M Carme Farré, ja s’ha procedit a la contractació de la festa major jove tenint en compte les propostes d’aquesta enquesta jove portada a terme via xarxes socials. D’acord amb això, el dijous i com a vigila de festa major s’iniciarà l’activitat nocturna amb l’ITINERANT FESTIVAL, divendres – dia de festa major – els joves gaudiran del combinat BOIKOT i PINKGOATS i el dissabte, nit de versions, amb RAGGATUNNING i MUNTBAND una festa major jove que a més comptarà amb correfocs, correbars i altres activitats complementàries pensades directament per a ells. 

 

La resta de programació s’està encara definint, amb l’objectiu de poder cobrir totes les franges d’edat, amb activitats esportives, infantils, culturals i d’arrel tradicional, balls, concerts, ... i amb una programació que abarqui tota la jornada.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat