Una imatge que reflexa una jornada castellera protagonista de la portada del llibret de la Festa Major a Guissona 2013.

Sota el títol “Enfaixant-se” la imatge de la Marta Campabadal Miró ha estat la guanyadora del concurs de fotografia “Festa Major 2012 a Guissona”, concurs convocat per l’Oficina de Turisme del municipi.

DIVENDRES 25 GENER 2013

Una imatge que reflexa una jornada castellera protagonista de la portada del llibret de la Festa Major a Guissona 2013.

Guissona.- Sota el títol “Enfaixant-se” la imatge de la Marta Campabadal Miró, una estudianta de 16 anys i veïna de Barcelona ha estat la guanyadora del concurs de fotografia “Festa Major 2012 a Guissona”, concurs convocat per l’Oficina de Turisme del municipi.

La fotografia és una imatge de la jornada castellera de la passada Festa Major on s’hi veu  la plaça en plena activitat i es pot observar els preparatius de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona i Els Margeners de Guissona abans d’aixecar el castell.

El premi del concurs consisteix en ser la portada del programa de Festa Major 2013 i la guanyadora també s’endu un premi en efectiu de 200 €, en un acte públic que tindrà lloc el proper dissabte, 9 de febrer a la 1 del migdia dins dels actes que es portaran a terme en el marc de la festa del Carnestoltes.

El concurs va comptar amb un total de 19 fotografies presentades, la majoria d’elles de veïns i veïnes del municipi però també d’altres in drets del territori català. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament la participació a la convocatòria així com, la qualitat de les obres.

Totes les imatges restaran exposades al vestíbul de l’Ajuntament fins al proper divendres, 1 de març.

L’Ajuntament i l’Oficina de Turisme de Guissona volen agrair la participació a totes  aquelles persones que han donat la seva visió de la Festa Major a través d’aquestes fotografies.

Dimecres, 23 de gener del 2013

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat