Una trentena de persones assisteixen a la presentació del Llibre "El silenci dels Telers" d'Assumpta Montellà, a Guissona.

En el marc del Dia Internacional de les Dones, Guissona va acollir l’acte de presentació del Llibre “El silenci dels Telers” d’Assumpta Montellà. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i la presentació va anar a càrrec de la regidora de serveis socials a l’Ajuntament, Mª Carme Farré.

DIJOUS 09 MARÇ 2017

Una trentena de persones assisteixen a la presentació del Llibre “El silenci dels Telers” d’Assumpta Montellà, a Guissona.

 

En el marc del Dia Internacional de les Dones, Guissona va acollir l’acte de presentació del Llibre “El silenci dels Telers” d’Assumpta Montellà. L’acte va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament i la presentació va anar a càrrec de la regidora de serveis socials a l’Ajuntament,  Mª Carme Farré.

 

De l’autora de “La Maternitat d’Elna” ara es publica “El silenci dels Telers”. Ser dona a les colònies tèxtils catalanes i amb el pròleg a càrrec de Rosa Serra. Assumpta Montellà va néixer a Mataró i va estudiar historia. Ha desenvolupat la gran part de la seva obra en català i el seu primer llibre “Maternitat d’Elna” va ser un dels llibres més venuts a Catalunya, per la qual cosa l’obra es va traduir a diferents idiomes i es va fer una adaptació teatral, televisiva i cinematogràfica.

 

L’acte es va organitzar des de l’Ajuntament de Guissona i amb el suport de l’Associació de Dones Nèvia i el Consell Comarcal.

 

                                                          

 

Divendres, 9 de març.

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat