Una vintena d’alumnes finalitzen el curs de català de nivell bàsic a Guissona.

L’acte de cloenda va anar a càrrec de la regidora del Serveis Socials de l’Ajuntament de Guissona, Sra. Anna Santacreu, i la responsable del CNL de la Segarra, Sra. Mercè Viladrosa.

DILLUNS 19 MARÇ 2012

Guissona.- La setmana passada va finalitzar a Guissona el curs de català de nivell Basic 2 del Consorci per la Normalització Lingüística.  

L’acte de cloenda va anar a càrrec de la regidora del Serveis Socials de l’Ajuntament de Guissona, Sra. Anna Santacreu, i la responsable del CNL de la Segarra, Sra. Mercè Viladrosa. Des de l’Ajuntament es va destacar l’esforç de l’alumnat per assistir als cursos que es realitzen i es va fer entrega dels certificats d’assistència a les disset persones participants en la cloenda.

Des del Consorci per a la Normalització Lingüística es va manifestar la importància de la continuïtat en l’aprenentatge de la llengua i, és per aquest motiu, que des del consorci es realitzen cursos de català contínuament a la Segarra.

En la passada tardor la majoria dels alumnes van participar en el curs de nivell inicial i des de març fins a finals de juny l’alumnat continuarà les classes en el curs Bàsic 3, de 45 hores  de durada, dos dies a la setmana.

L’alumnat també va manifestar el seu interès per participar en el programa Voluntariat per la llengua el qual li permetrà practicar el català amb una persona autòctona.

En el curs van participar més de 20 persones procedents de diferents països: Ucraïna, Romania, Senegal, Colòmbia, Marroc, Moldàvia i Geòrgia. 

Els cursos de català a Guissona s’organitzen des de  l’àrea d’immigració de l’Ajuntament i estan subvencionats pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

  Cloenda Curs

Dilluns, 19 de març de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat