UNES CARAMELLES PLENES DE VIDA

Les tradicionals Caramelles del passat diumenge 1 d’abril van posar la banda sonora a la Pasqua de Guissona.

DIMECRES 04 ABRIL 2018

 

Les tradicionals Caramelles del passat diumenge 1 d’abril van posar la banda sonora a la Pasqua de Guissona.

Unes dues-centes persones, de totes les edats, es van aplegar a  dos quarts de nou del matí per començar a recórrer els diferents carrers de la vila interpretant composicions tradicionals i altres de més actuals com  País Petit de Lluis Llach, És la Moreneta de A. Carcellé  i Vestida de nit de C.Pérez i G. Cruz.

Els caramellaires acompanyats de ballestes i cistelles per arribar fins als balcons més alts, d’un quartet de vent i del seu director Jordi Morera van fer un total de vint-i-una parades. Algunes d’elles ben especials, com la residència d’avis,  on cada any es fa una aturada per poder desitjar bona pasqua als més grans de la vila.  A les 13h van fer la popular cantada a la Plaça Major on a més de les tres cançons van entonar el cant del segadors i juntament amb un nombrós públic de la plaça, es va reivindicar la llibertat dels presos polítics.  

Els Caramellaires van recórrer fins a un quart de tres de la tarda el nucli antic de la vila on van acabar la cantata a la plaça Bisbe Benlloch, davant de l’Ajuntament sentint-se extasiats, feliços i orgullosos de poder seguir mantenint aquesta bella tradició que gaudeix de bona salut.

 

 

Associació cultural caramellaires de Guissona