V FESTA DE LA GENT GRAN

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va presidir el passat diumenge, la festa de la gent gran de Guissona. En aquest dinar hi van participar 300 avis i àvies de la nostra vila, majors de 65 anys.

DIMARTS 08 JUNY 2010

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va presidir el passat diumenge la Festa de la gent gran de Guissona. A l’acte, també hi van assistir l’alcalde de l’Ajuntament de Guissona, Josep Cosconera, el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, i el director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega.  
 
En aquesta festa, que pretén ser un homenatge a la gent gran de la nostra vila, hi van participar tres cents avis i àvies empadronats a la nostra vila.
 
A més d’un dinar de germanor es va retre homenatge a l’avi més gran que va assistir al dinar, el Sr. Ramon Armengol Farre, que al proper dia 1 d’agost farà cent anys i a l’àvia més gran, la Sra. Maria Rarruella Creus, que farà 95 anys el proper 31 de juliol, la jornada va cloure amb un ball de fi de festa.