VENIU A GAUDIR DE LA FESTA MAJOR DE GUISSONA!

Els dies 7, 8, 10, 11 i 12 de setembre GUISSONA celebra un any més la seva festa major. Enguany destaquem l’espectacle musical “La història de Jaume I” a càrrec de la formació AL TALL i la nit de marxa amb el grup basc BETAGARRI i Sanpitersings.

DIVENDRES 10 SETEMBRE 2010


Guissona organitzada els dies 7, 8, 10, 11 i 12 de setembre la seva festa major. Durant aquests dies, a més dels actes religiosos en honor a la patrona, la Verge del Claustre, es porten a terme activitats per tots els públics: cercaviles, titelles i capgrossos per als més petits, actuacions castelleres, ballades de sardanes, havaneres, concerts i espectacles musicals per a tots els públics i per als joves, correfocs i nits de marxa.

Enguany destaquem ...

L’espectacle musical “La història de Jaume I” a càrrec de la formació AL TALL, Al Tall és un conjunt valencià de música d'arrel tradicional fundat en 1975 i encara en actiu, reconegut per la fecunda trajectòria i pioner en la reinterpretació de la tradició musical i sonora del seu país a l'estil de la Riproposta italiana, emmarcada dins d'una concepció mediterrània de la música popular.

Al Tall, presenta a Guissona el dia 11 de setembre a les 7 de la tarda, l’espectacle, Vergonya, cavallers, vergonya, un nou espectacle entorn a l’obra de Jaume I. El títol del nou treball fa referència, segons el Llibre dels Fets, a unes paraules de Jaume I quan reptava l’honor dels seus cavallers que no es decidien a tirar endavant a l’inici de la complicada Batalla de Portopí durant la conquesta de Mallorca. El repertori gira entorn a l’obra de Jaume I. La pregunta “què es va perdre a Almansa?” té una resposta clara. Aquesta és precisament la història que comença amb en Jaume I i la seva obra.
L’actuació del grup BETAGARRI, un grup de música ska, originari del País Basc que actualment està de gira per tot Europa i també ha visitat països com Japó, Estats Units i Argentina.

Betagarri presentarà a Guissona el seu últim disc “BIZITZARI TXISTUKA” amb 14 temes nous que faran ballar, cantar i pensar als que vinguin i gaudeixin del concert la nit de l’11 de setembre.

Us esperem a la nostra festa major!