Vetllada literària a Guissona.

L’exposició Recordant Guissona es podrà visitar els propers dies 6, 7 i 8 d’abril, de les 12h fins a les 14h i de les 18h fins a les 20h, a la sala d’exposicions de La Fassina de Guissona.

DILLUNS 02 ABRIL 2012

Vetllada literària a Guissona.

 

Guissona.- El passat dissabte, 31 de març, per una banda, es va presentar el llibre guanyador de la III edició del premi Jordi Pàmias, Poemes d’una embarassada.

La presentació va tenir lloc a la Sala de Plens de  l’ajuntament a càrrec de la mateixa autora del llibre, Eva Baltasar.

L’autora va comptar amb la companyia d’Angelina Infante, regidora de cultura, Lluís Pagès, de Pagès Editors i del mateix Jordi Pàmias.

 

L’acte va comptar amb la presència de la Teia, la petita protagonista del llibre, un llibre escrit durant l’embaràs de l’autora i que pretén reflexa l’evolució física del cos en un recull de poemes.

 

En el mateix acte es va presentar la IV edició del premi Jordi Pàmias.

 Presentació

Per altra banda, el mateix dissabte, es va inaugurar l’exposició Recordant Guissona, una exposició que permet recordar amb nostàlgia el passat de la vila de Guissona des del 1940 fins al 1970. Els records s’aconsegueixen a través d’un important recull de fotografies extretes dels calaixos i els àlbums de diferents famílies de Guissona.

 

En l’acte d’inauguració hi va participar el Sr. Joan Condal, guissoní resident a Lleida i organitzador de la trobada, el Sr. Miquel Julià, tinent alcalde i les regidores Sra. Angelina Infante i la Sra. Anna Santacreu, de les respectives àrees de cultura i Benestar social.

 

L’exposició es podrà visitar els propers dies 6, 7 i 8 d’abril, de les 12h fins a les 14h i de les 18h fins a les 20h,  a la sala d’exposicions de La Fassina de Guissona.

Inauguració

 

Dilluns, 2 d’abril de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat