VI concurs de fotografia "UNA MIRADA AL PATRIMONI"

Per sisè any consecutiu el Museu de Guissona ha organitzat el concurs de fotografia “Una mirada al patrimoni” emmarcat dins les Jornades europees del Patrimoni.

DIJOUS 16 SETEMBRE 2010

Per sisè any consecutiu el Museu de Guissona ha organitzat el concurs de fotografia “Una mirada al patrimoni” emmarcat dins les Jornades europees del Patrimoni. Aquest concurs va dirigit a professionals i aficionats al món de la fotografia principalment, però també interessants en la cultura, la història i l’observació en general.

Enguany, el concurs ha rebut un total de 30 instantànies, superant el concurs de l’any anterior, repartides en tres categories: Patrimoni cultural, arquitectònic, arqueològic i natural; Patrimoni festiu, social i etnològic i la categoria de patrimoni amb retoc digital.

Les fotografies restaran exposades al vestíbul de l’espai Fassina, a la Plaça Vell Plà de Guissona a partir del dia 18 de setembre fins el 26, dia en que es farà públic el veredicte del jurat. Cinc fotògrafs professionals de les terres de Lleida s’encarregaran de valorar les fotografies i escollir les guanyadores de cada categoria. A banda, tothom podrà votar les seves fotografies preferides, que també rebran un premi. La votació popular es podrà realitzar a través de dos mitjans: directament a la sala d’exposicions de la Fassina, assistint del 18 al 25 de setembre d’11 a 14 hores, o a través del bloc “Museu de Guissona: una mirada al patrimoni”: www.museuguissona.blogspot.com.


Museu de Guissona