ELS VIGILANTS MUNICIPALS I LA BRIGADA FELICITEN ELS ANIVERSARIS EN CONFINAMENT

L'Ajuntament de Guissona ha iniciat la campanya per felicitar els infants menors de 8 anys que facin l'aniversari durant aquests dies de confinament.

DISSABTE 28 MARÇ 2020

 

L'Ajuntament de Guissona ha iniciat la campanya per felicitar els infants del municipi de Guissona o Guarda-si-venes, menors de 8 anys, que facin l'aniversari durant aquests dies de confinament.

Els vigilants municipals i/o la brigada seran els encarregats d'anar fins a casa seva i felicitar-los des del carrer estant, amb la música d'aniversari sonant des del cotxe.

Per que això passi només cal inscriure's al formulari que l'Ajuntament ha obert a la ciutadania. L'edat escollida pel consistori és de la de nens i nenes de 1 a 8 anys.

L'objectiu de la proposta és donar una alegria als nens i nenes de Guissona, en aquests temps difícils com és el de la crisi del coronavirus que estem patint actualment.

Cal recordar que actualment la brigada i els agents municipals passen moltes hores al carrer vetllant per la població, patrullant pels carrers i fent controls per tal que la gent no trenqui el confinament.

A continuació us deixem el formulari d'inscripció:

👉🏽https://forms.gle/82Fg3pndrBQbeubs8

 

En aquest sentit, a través del Stories de l'Instagram de l'Ajuntament també s'ha obert la proposta perquè els vilatans i vilatanes puguin proposar cançons perquè quan la brigada i els agents passin en forma de rua pels carrers de la vila, tinguin propostes. Ja s'han rebut una trentena de cançons que aniran sonant els propers dies.

 

L'Ajuntament de Guissona vol agraïr als vilatans i vilatanes l'esforç que estan fent per quedar-se a casa en confinament. 

Gràcies Guissona!

 

 

#QuedatACasa #Guissona #aniversaris #covid19