Visita de la guanyadora del premi “Un cap de setmana a Guissona i la seva Plana”

Sandra Cases, la veïna de Solsona guanyadora del Sorteig de Cap de Setmana que es va fer a Barcelona el passat mes d’abril durant el Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC), ha pogut gaudir d’un dissabte i un diumenge plens d’activitats a Guissona i la Plana.

DIMECRES 17 JUNY 2009

Sandra Cases, la veïna de Solsona guanyadora del Sorteig de Cap de Setmana que es va fer a Barcelona el passat mes d’abril durant el Saló Internacional de Turisme a Catalunya (SITC), ha pogut gaudir d’un dissabte i un diumenge plens d’activitats a Guissona i la Plana. El premi ha consistit en un lot de llibres, una visita a la vila de Guissona, un dinar a la Fonda Santesmasses de Guissona, una sessió de golf amb sopar al BonÀrea Golf P&P de Massoteres, dormir a Cal Mingo de Palou, un esmorzar de forquilla a La Redolta de Florejacs, visita al Castell de Florejacs i un dinar al Rebost de la Segarra de Guissona per a dues persones.  
Des de l’Ajuntament i l’Oficina de Turisme de Guissona es valora molt positivament l’alt número de participants del sorteig. D’altra banda agraeix a tots els patrocinadors, tant els que van col·laborar en el SITC com els patrocinadors del premi d’aquest cap de setmana, la seva participació en aquest esdeveniment turístic.