XEVI VERDAGUER A L'ESCOLA DE PARES DE GUISSONA

El passat divendres, 17 de març més de 250 persones van gaudir al pavelló de l'INS Guissona de la xerrada de Xevi Verdaguer, l'alimentació i la millora del rendiment escolar. La pròxima xerrada de l'Escola de Pares i Mares serà EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN LA FELICITAT, amb Daniel Gabarró, el proper 5 de maig.

DIMARTS 28 MARÇ 2017

El passat divendres, 17 de març més de 250 persones van gaudir al pavelló de l'INS Guissona de la xerrada de Xevi Verdaguer, l'alimentació i la millora del rendiment escolar.

En aquesta xerrada en Xevi Verdaguer va parlar dels nutrients indispensables per  tenir un bon rendiment escolar, va explicar les claus per mantenir l’atenció i concentració a través de l´alimentació i va donar a conèixer quins aliments ens ofereixen propietats positives i quins caldrà reduir o evitar. El conferenciant va donar les eines per conèixer com ajudar el primer i segon cervell    ( intestí ) per gaudir, ja des de jovenets, d’un bon rendiment intel.lectual i emocional.

Xevi Verdaguer és fisioterapeuta especialitzat en alteracions craniomandibulars i craniocervicals, també s'ha especialitzat en posturologia integrativa i ha esta tel primer català a estudiar psiconeuroimmunologia endinsant-se en el món dels aminoàcids, l’alimentació, la suplementació, la hipnosi i la microimmunologia.

Tot un expert, del que vam poder gaudir durant més de dues hores de conferència en el marc de l'escola de pares i mares organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn, l'Associació de Famílies de Guissona i les AMPES de la llar d'infants municipal Patufet, de la FEDAC Guissona, de l'Escola Ramon Faus i Esteve, de l'Escola Ramon Estadella i de l'INS Guissona

La pròxima xerrada de l'Escola de Pares i Mares serà EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN LA FELICITAT, amb Daniel Gabarró, el proper 5 de maig.

 

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat