XII trobada de Guitarres de Lleida a Guissona

La trobada va tenir lloc a la Sala Polivalent de l'Institut de Guissona. La sala va estar plena de gom s gom del públic assistent i dels 80 guitarristes participants de la trobada.

DIMARTS 22 MARÇ 2016

XII trobada de Guitarres de Lleida a Guissona

 

El passat dissabte 19 de març Guissona va acollir la XII edició de la trobada de guitarres de Lleida. Durant tot el dia, una vuitantena de guitarristes provinents de les escoles de Cervera, Ivars d'Urgell, Tàrrega, Bellpuig, Agramunt, Balaguer, Mollerussa, Sant Guim de Freixenet i Guissona van prendre part dels assajos i el concert final que es va fer a les 18,00h. a la sala polivalent de l'institut Guissona on van interpretar plegats la suite "El trencanous" de Txaikovski i cada escola una peça del seu repertori. 

La sala va estar plena de gom s gom del públic assistent i dels 80 guitarristes participants de la robada. Des de l'escola de música de Guissona es valora molt positivament el resultat de la trobada i l'organització de la mateixa. La jornada va estar coordinada i dirigida pel cap de departament de guitarra de l'EMM de Guissona, Salvador Gual.

 

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn
premsa@guissona.cat

Tel. 973 550 005 (ext. 201)