Notícies

EL CÒNSUL GENERAL DE ROMANIA VISITA GUISSONA

L’ Hble. Sr. Manuel PLESA, cònsol general de Romania a Barcelona ha visitat aquest dijous, 29 de setembre la vila de Guissona amb l’objectiu de conèixer d’a prop la realitat de la comunitat romanesa que viu a Guissona, i que compta amb més de 1000 habitants, essent actualment la tercera nacionalitat majoritària a Guissona, al costat d'Ucraïna.

GUISSONA CELEBRA EL DIA DE LA MOBILITAT

La pluja de la tarda del divendres, 23 de setembre va obligar a variar els actes centrals del DIA DE LA MOBILITAT i a replantejar-los sota cobert, d'aquesta manera la setmana de la mobilitat va cloure amb una sessió de contes sobre mobilitat a la biblioteca i una botifarrada popular que es va veure traslladada al Casal de la Gent Gran. Les AFEs dels centres educatius de la vila van ser les organitzadores d'aquesta jornada.

ÈXIT DEL TORNEIG INTERCULTURAL

El passat dissabte 10 de setembre, en el marc de la Festa Major de Guissona, va tenir lloc el primer torneig intercultural, en el que hi van participar 10 equips diferents, representants de 8 nacionalitats i amb 110 participants.

GUISSONA ES SUMA A LA SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT

Del 16 al 23 de setembre GUISSONA es suma a la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, amb una conferència aquest divendres i un tall de la plaça vell pla el vinent.

L’AJUNTAMENT DE GUISSONA RENOVA LA SEVA PÀGINA WEB

La nova pàgina web s’adapta als nous formats de dispositius digitals (mòbils, tauletes…) i pretén millorar l’accessibilitat als usuaris per facilitar la localització de la informació amb una reordenació dels continguts municipals i dels serveis que es presten (tràmits online, butlletí digital, avisos, exposicions públiques…).