Notícies

ELS MARGENERS CELEBREN 15 ANYS

Les 3 colles convidades van fer pilars de 4, un cadascuna les colles visitants i dos la colla amfitriona, destacant que l’equip de grallers local va delectar els assistents amb l’himne d’Ucraïna en la descarregada, en suport a totes les persones desplaçades i combatents a la guerra del seu país.

Guissona acull la xerrada "Puigcastellar de Biosca" a càrrec de l'arqueòleg guissonenc, Joaquim Pera.

Joaquim Pera Isern, arqueòleg, professor de la UAB i director de les excavacions del jaciment romà de Guissona, i escriptor del llibre “els orígens d’Iesso” va ser ahir el ponent que va omplir la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona en el marc de l’Aula d’Extensió Cultural de la Segarra. La propera sessió de l’Aula a Guissona serà el 9 de març amb el periodista i historiador, Vicenç Lozano, que parlarà sobre “Els secrets del Vaticà”.

GERARD RIUS, NOU ALCALDE INFANTIL DE GUISSONA

Alumnes de tercer de l’Escola Ramon Faus i Esteve visiten l’Ajuntament de Guissona. En aquesta visita, 46 alumnes van participar d’un procés democràtic, simulant unes eleccions i escollint l’alcalde i tot l’equip de govern entre els companys de curs, així doncs, entre tots els alumnes de tercer de primària es va escollir Gerard Rius com a Alcalde, a més a més es van repartir regidories entre la resta d’alumnes més votats.

GUISSONA CELEBRA LA PRIMERA NIT DE L’ESPORT

El passat divendres, 22 de gener Guissona va celebrar la primera edició de la nit de l’esport. Una activitat promoguda per la regidoria d’esports de la vila en la que es va premiar la trajectòria de molts guissonencs i guissonenques que han donat part de la seva vida per l’esport a Guissona, així com, a joves i no tan joves, que amb la seva pràctica continuada de l’esport es mereixen tenir un reconeixement per l’activitat portada a terme durant aquest 2015.

LA NOVA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ VISITA GUISSONA

La nova consellera del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar Guissona el passat dimecres, 27 de gener, per portar a terme una visita institucional a la vila. Va visitar l'Ajuntament, el Museu i la Corporació Alimentària de Guissona.

Document Actions