Notícies

GUISSONA VIU UN CARNAVAL MOLT PARTICIPATIU

Un any més, el dissabte de Carnaval de Guissona, esdevé un èxit de participació dins les activitats festives de la vila, al matí amb una programació exclusiva pels petits i a la tarda amb la rua de comparses, amb més de 225 participants.

UNA DELEGACIÓ DEL GOVERN DEL SENEGAL A GUISSONA

Durant aquest cap de setmana, de dissabte a dilluns, una delegació del govern del Senegal ha visitat la nostra vila. En aquesta trobada han portat a terme diferents reunions amb membres de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i Urgell, amb representants de l'Ajuntament de Guissona i de la Corporació Alimentària de Guissona.

Els alumnes de l'Escola Ramon Estadella visiten el rellotge del campanar de Guissona.

Els alumnes de primer curs de l'Escola Ramon Estadella han visitat aquest dilluns el rellotge del campanar de Guissona. Des de l'Ajuntament s'ha donat suport a aquesta visita, valorant molt positivament l'interès dels centres educatius de la vila en apropar-se al patrimoni local i, en aquest cas, al rellotge del campanar, un espai que gairebé ningú ha vist, per tant, una visita inèdita al patrimoni de la nostra vila.

Els petits de Guissona s'introdueixen al món casteller.

Sota el títol “Coneixem els margeners!” aquest setmana el Pla Educatiu d’Entorn amb el suport dels Margeners de Guissona i els centres educatius de la vila han portat a terme una nova activitat. Durant la visita al local dels Margeners els més agosarats van aixecar algun pilar i han fet alguna prova d’equilibri. La iniciativa és molt ben valorada tant pels Margeners de Guissona com pels centres educatius. A veure si d’aquesta activitat en surt algun nou anxaneta!

FESTA HOLI A LA JORNADA INTERCULTURAL COLORS

Guissona celebra anualment un dissabte del mes de maig la jornada intercultural COLORS, amb l’objectiu de donar a conèixer entre la població les diferents nacionalitats de la vila i promoure la cohesió social entre elles.

CLOENDA DELS CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS

L'Ajuntament de Guissona ha realitzat la cloenda del curs de català per a adults que s'ha portat a terme d'octubre a maig amb una desena de dones que han gaudit de l'aprenentatge de la llengua catalana amb la professora local, Georgina Marsol.

DINAR DE GERMANOR A GUARDA-SI-VENES

El passat diumenge, 29 de maig, gairebé un centenar de persones es van reunir a Guarda-si-venes en un dinar de germanor que va cloure amb una sessió d'havaneres per a tots els participants.

CATIFES DE CORPUS OMPLEN DE COLOR EL CARRER FLUVIÀ

Per quart any consecutiu Guissona, segueix treballant per recuperar l'antiga tradició de les catifes de Corpus, un any més, emplaçant l'elaboració de les catifes al carrer fluvià, veïns i veïnes s'hi han traslladat per fer la catifa de la seva entitat, associació o escola,..

ES PRESENTA A GUISSONA EL NOU PROJECTE "L'ETAPA EDUCATIVA 0 A 6 A GUISSONA"

davant de més de 80 persones que omplien de gom a gom la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona, en la seva gran majoria mestres, però també pares i mares, va tenir lloc la presentació del Projecte “Conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola”, un projecte que a iniciativa del mateix Ajuntament i la seva Regidoria d’Educació té per objectiu promoure la coherència i la cohesió a l’etapa educativa 0-6 de Guissona.

Document Actions