Notícies

TORNA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper dissabte, 17 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 24a edició, una proposta de format més reduït amb l’objectiu de que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà.

ARRIBA L’ESTIU A GUISSONA AMB ELS TOCS MUSICALS

Un any més, la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona recupera les nits d’estiu a la fresca amb una proposta engrescadora i musical, enguany de nou recuperant les terrasses i les places de la vila, amb tres propostes que es portaran a terme cada últim divendres de mes. Enguany portem propostes de proximitat o vinculades amb Guissona.

S'ANUL·LA LA FESTA DE L'ENRAMADA 2021

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona s’informa que enguany s’ha decidit anul·lar tots els actes relacionats amb la FESTA DE L’ENRAMADA atesa la prohibició del PROCICAT a data d’avui, en la que no es preveu la possibilitat de fer cercaviles ni actes culturals sense control d’aforament.

NOVA CONSULTA SOBRE EL CARRER PAU CASALS

L’Equip de Govern de l’Ajuntament obra una nova consulta, a través de la plataforma Dedicim Guissona, una consulta sobre les actuacions que s'estan fent a la zona que afecta concretament al carrer Pau Casals.