Notícies

ACTUACIÓ DELS MARGERNERS A PALLEROLS

El passat dissabte 30 de juliol a la tarda, estaven convocades al poble segarrenc de Pallerols (Talavera) quatre colles castelleres: La colla local Margeners de Guissona, Castellers de Mollet, la Colla Jove de l’Hospitalet i Malfargats de Pallars, que no va poder assistir-hi.

GUISSONA RECUPERA SEU PASSAT ROMÀ

En aquesta edició, l’eix conductor del Mercat Romà ha girat entorn la celebració d’aquest aniversari. El mercat ha comptat amb una trentena de parades d’artesania externes i una vintena de locals, que s’han ubicat als carrers Fluvià, Bisbal i Plaça Pere Fages, i també a l’entorn del portal de l’Àngel i les Fonts del Poble.

DIMECRES 13 DE JULIOL, PLE MUNICIPAL

El proper dimecres 13 de juliol a les 19.00h, es celebrarà el Ple municipal presencialment a la Sala de Plens o a través de videoconferència a través de la plataforma Youtube de l’Ajuntament de Guissona.

GUISSONA RECUPERA EL MERCAT ROMÀ DE IESSO

El proper divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de juliol tornarà a Guissona el MERCAT ROMÀ DE IESSO, enguany en la seva 25a edició, una proposta ampliada a tres dies, amb l’objectiu de que guissonencs i guissonenques tornin a sortir al carrer per recuperar el seu passat romà i celebrar-ne en aquesta ocasió, els seus 25 anys.

S’ENGEGUEN LES ACTIVITATS D'ESTIU A GUISSONA

Guissona comptarà amb més de 20 activitats per gaudir de l'estiu com per exemple casals, campus, cursos de natació, reforç escolar, camps de treball, curtmetratges, arqueologia, ceràmica, català, pàdel i robòtica, entre d'altres.

GUISSONA RET HOMENATGE A LA GENT GRAN

Un homenatge en el que hi van participar més de dues-centes persones i on a més del dinar i el ball, es va presentar el documental GUISSONA, L'EVOLUCIÓ D'UN POBLE, un document fet en base a 40 entrevistes en profunditat a guissonencs i guissonenques, que ens han explicat la història de la nostra vila.

ANTONI MARISCAL, JOAN CARLES PÈREZ I ELENA RODRÍGUEZ, HAN ESTAT LES PERSONES GUANYADORES DEL 8È CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

El premi ARS va ser per ANTONI MARISCAL LUQUE, de Sant Joan de Vilatorrada, obsequiat amb un premi de 500€; el premi CREATIO fou per JOAN CARLES PÉREZ SULLÀ, de Lleida, obsequiat amb un premi de 500€; el premi RATIONIS fou declarat desert i en la categoria d’Art Singular l’obra guanyadora d’un val de 100€ , va ser la presentada per ELENA RODRÍGUEZ CHAMORRO.