Notícies

Jaume Alsina, Creu de Sant Jordi

El govern va concedir el passat dimecres, 13 d’abril la Creu de Sant Jordi a 32 personalitats i 13 entitats que han destacat "pels serveis prestats a Catalunya en defensa de la seva identitat o en el pla cívic i cultural", entre les que destaca l’empresari de Guissona, Jaume Alsina Calvet, fundador del Grup Alimentari Guissona.

TERCER CROS ESCOLAR A GUISSONA

Dissabte 27 de març es va realitzar el tercer cros escolar de la comarca, aquest cop a Guissona. El temporal de vent no va frenar el nombre de participants, i una vuitantena de corredors van participar a la cursa.

L'ARA LLEIDA VOLCAT 2010 arriba a Guissona

Aquest cap de setmana VOLCAT 2010 arriba a Guissona. Els participants a la VOLCAT finalitzaran a Guissona la primera etapa de la cursa, el divendres, 2 d'abril, l'acte d'entrega de premis serà al voltant de les 13.30h i el dissabte, a les 9 del matí sortirà de la plaça Bisbe Ben-lloch la segona etapa de la cursa.

PILATES PER A LA GENT GRAN

Una trentena de dones de Guissona, majors de 55 anys, participen al curs de pilates promogut per la FATEC (Federació d’Associacions de Gent gran de Catalunya) dins del programa + plus vida, programa d’activitat física per a la tercera edat.

21 de març. Dia internacional de la poesia

El passat diumenge, 21 de març, es va celebrar arreu del món el Dia Mundial de la Poesia, Guissona es va afegir a aquesta iniciativa amb la lectura del poema “La Poesia”, escrit expressament per a l’ocasió pel poeta guissonenc, Jordi Pàmias.

Trobada ocellaire a Guissona

L'Associació Ocellaire de Guissona va organitzar el passat diumenge, 14 de març al pavelló municipal de Guissona la territorial de cant de taula, en aquesta trobada hi van participar 9 societats ocellaires amb 490 registres d'ocells.

Nous serveis d'atenció a la comunitat

Aquest dimarts, l'Ajuntament de Guissona ha començat a prestar dos serveis nous en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Segarra per tal de respondre a la necessitat d'alguns serveis més pròxims a la comunitat.

DIUMENGE ES CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA POESIA

El proper diumenge, 21 de març, es celebra arreu del món el Dia Mundial de la Poesia, Guissona s’afegeix a aquesta iniciativa amb la lectura del poema “La Poesia”, escrit expressament per a l’ocasió pel poeta guissonenc, Jordi Pàmias.

GRÀCIES A TOTS ...

Agraïm la col·laboració a tots els que heu treballat perquè l'endemà de la "gran nevada" la nostra vila hagi tornat a la normalitat: ADFs, bombers voluntaris, brigada municipal i un gran nombre de persones individuals que han netejat els seus carrers.

AMPLIACIÓ DE L' INSTITUT DE GUISSONA PEL 2011

Es demana que s'acceleri el procés d'ampliació de l'Institut de Guissona, en vista de les necessitats d'espai per poder acollir totes les demandes d'escolarització, que la vila de Guissona, per l'augment de població constant ha d'atendre.

I DIADA D’HANDBOL FEMENÍ CATALÀ

Els equips benjamí i aleví de l’ ACLE Guissona van participar el diumenge, 7 de març a la primera diada de l’Handbol Femení Català a Cerdanyola del Vallès. En aquesta trobada hi van participar una quarantena d'equips prebenjamins, benjamins i alevins