Notícies

El mite d'Ariadna protagonista del Mercat Romà

Per començar a endinsar-nos en el món d’Ariadna, l’Ajuntament de Guissona, ha convocat un concurs d’escultures dirigit a artistes locals, és a dir, a persones nascudes a Guissona o que visquin a la nostra vila, aficionades o professionals de les belles arts. Es demana als artistes que elaborin una peça en la que hi deixin la pròpia percepció del mite.

Nous serveis d'atenció a la comunitat

Durant el mes de març s'incorporen a l'Ajuntament de Guissona, tres nous serveis: servei de suport psicològic, servei d'atenció i informació a les dones i servei d'orientació laboral. Us animem a fer-ne us!

Apagada de llum del passat dimecres

Com a conseqüència de l'apagada de llum del passat dimecres, FECSA ha habilitat un número de telèfon de reclamacions, que podeu trobar dins de la secció AJUNTAMENT - SERVEIS MUNICIPALS

Programa COMENIUS a l'Escola Ramon Faus i Esteve

L’ESCOLA RAMON FAUS I ESTEVE de Guissona participa en un programa Comenius, promogut per l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus. Arran d’això, centres educatius de diferents països europeus visitaran la nostra vila.

Documentació de Guissona retinguda a la Delegació del Govern

Bona acollida de la premsa per informar de la troballa d'un lot de documents republicans catalans que, a l'igual que els "Papers de Salamanca", van "ser sostrets entre 1937 i 1939" a diverses entitats catalanes pels franquistes a la fi de la Guerra Civil i que ara s'han trobat emmagatzemats en una seu oficial de la capital catalana.

Aprovada la construcció de la deixalleria

El passat dissabte, 23 de gener va sortir publicada al Butlletí Oficial de la Província l’aprovació definitiva del projecte tècnic de construcció de la deixalleria de Guissona per part del Consell Comarcal.