Notícies

CENS DOBLAT I PISOS PER A TOTS

En l'apartat de SOCIETAT del DIARI AVUI del dimarts, 26 de gener i amb el títol "Cens doblat i pisos per a tots" ha sortit publicat un article de Laurent Sansen sobre la immigració a la nostra vila. Us transcrivim el text d'aquest article.

Els drets dels infants

El passat divendres, el Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau ens va parlar de la importància de preservar els drets i deures dels infants, en el vintè aniversari de la convenció dels drets dels infants.

HANDBOL

Partits jugats aquest cap de setmana pels equips infantils de la nostra vila amb triomf dels locals.

La neu arriba a Guissona

L'Ajuntament demana que tingueu la màxima precaució en transitar pels carrers i carreteres nevades. La Brigada Municipal i l'ADF estan treballant en la neteja dels vials i el servei comarcal de neteja retirarà les escombreries durant aquest matí.

Transició a la TDT

Informació sobre l’apagada analògica a la comarca, dades actualitzades sobre les emissions del servei de TDT, així com incidències i possibles solucions relacionades amb la recepció de la TDT

UN ANY MÉS, GUISSONA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Per quart any consecutiu, el proper diumenge, 13 de desembre, Guissona celebrarà la IV FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3, una festa en les que hi participen més d’una trentena d’entitats de la nostra vila amb l’objectiu de recaptar fons per la marató de tv3.