Notícies

Handbol infantil masculí

Partit jugat al pavelló d’ Agramunt el dissabte dia 7 de novembre a les 10 hores del matí. Partit molt intens on els jugadors del Guissona van jugar amb només 7 jugadors sense cap canvi , ja que teníem moltes baixes per la grip.

La Castanyada a Guissona

Divendres i dissabte Guissona s’omplirà d’activitats de CASTANYADA, sessions de contes de castanyada, tallers de manualitats amb castanyes i venda de castanyes a la plaça major.

El Consell presenta un documental sobre l'endeutament

El Consell Comarcal de la Segarra i l'Ajuntament de Guissona van presentar dimecres a la nit un documental al voltant de l'endeutament excessiu de les famílies. El treball exposa la realitat de quatre famílies catalanes que pateixen sobre endeutament i la situació de risc legal en la qual es troben.

Partit d'handbol a la Seu d'Urgell

El diumenge 25 d'octubre al pavelló de la Seu d’ Urgell es va jugar el segon partit de la lliga Infantil masculina d’ handbol de la Catalunya central . El partit va estar dominat en tot moment pels jugadors de l’ ACLE Guissona que van demostrar estar en un molt bon moment de joc.

Flors en testos als nínxols del cementiri

La regidoria del Cementiri Municipal agrairà a les persones que dipositin flors en testos als nínxols que, una vegada passada la diada de Tots Sants, manifestin la seva voluntat de què aquestes siguin plantades a la zona ajardinada. Tel. 973 55.10.00 / mail. ajuntament@guissona.cat

Endeutats a Guissona

El proper dimecres, 28 d’octubre es presenta a l’Espai Fassina de Guissona el documental ENDEUTATS, SOBRE LA TERANYINA, de Ferran Vidal Vicens.

Un any més, monitors de lleure per Nadal

Per tercer any consecutiu, Guissona organitza durant les vacances de Nadal el CURS INTENSIU DE MONITORS DE LLEURE A GUISSONA, en aquest curs, realitzat per la Fundació Pere Tarrés i coordinat pel Punt d’Informació Jove de Guissona, hi participen anualment una quinzena de joves de la nostra vila i dels municipis propers.