Notícies

152 Participants: èxit a la Marató de Donació de Sang de Guissona

Cent cinquanta-dues persones es van acostar a la Fundació Agropecuària de Guissona per donar sang durant la Marató de Donació de Sang celebrada aquest passat dissabte 3 d’octubre. D’aquestes 152 donacions, 140 es van fer efectives i la resta, 12 en total, varen ser oferiments de persones que en aquell moment no varen poder donar sang.

Marató de donació de sang a Guissona

Cada any, gràcies a la transfusió sanguínia, se salven moltes vides. Les donacions fan que els bancs de sang puguin obtenir els components necessaris (glòbuls vermells, plaquetes, plasma, etc) per al tractament de moltes malalties. La sang no es pot fabricar, t'esperem dissabte, 3 d'octubre a la Fundació.

Gran èxit de convocatòria en el premi Jordi Pàmias

El passat 15 de setembre es va acabar el termini per la presentació d’originals a la primera convocatòria del premi de poesia Jordi Pàmias, en aquesta convocatòria s’hi han presentat cinquanta-tres originals, tot un èxit de convocatòria al tractar-se de la primera edició del premi.

Busquem un nou dissenyador

El proper mes de desembre amb l’agenda d’activitats d’hivern ens toca canviar de dissenyador, és per aquest motiu que, si ets de Guissona, t’agrada el món del disseny i vols deixar la teva empremta, no et quedis al marge, envia’ns un correu-e a comunicacio@guissona.cat o truca’ns al 973 55 14 14.

Punt i final del casal d'estiu

En total, un centenar d’infants de la vila de Guissona, han passat pel Casal d’Estiu de Guissona, la sortida al Parc Astronòmic del Montsec, va donar punt i final al Casal d’Estiu de Guissona 2009.

Bona festa major!

Des de l'Ajuntament de Guissona us convidem a gaudir de la nostra festa major i de tots els actes que us hem preparat, perquè petits i grans gaudiu al màxim de totes les activitats.