Notícies

30 anys de cau

El proper divendres, 11 de setembre, l’Agrupament Escolta i Guia Bella Iesso vol celebrar els 30 anys de Cau (1979-2009) i per això ens conviden a participar a un conjunt d'actes.

XIV ruta de la lluna plena

El passat divendres, 7 d’agost es va portar a terme la XIV ruta de la lluna plena en BTT a Guissona, organitzada per l’ ACLE Guissona amb la col·laboració de BTT La Segarra i de la regidoria d’esports de l’ Ajuntament.

Final del XVII campionat de futbol sala

Els campions van ser l’ equip del Selecte Wine que va jugar la final contra Cal Ferran amb un resultat de 7 a 4 a favor de Selecte Wine amb gols: un d’ Aleix Rivera, un de Roger Vives, tres de Jordi Oliva i dos de Carlos Cortés.

Es clausura el III CURS D'ARQUEOLOGIA DE IESSO

Al curs - organitzat amb una part pràctica de treball de camp al parc arqueològic de la ciutat romana de Iesso i una part teòrica de conferencies, vistes a museus i altres jaciments de Lleida - hi han participat uns 20 estudiats de diverses universitats catalanes i estrangeres.

ArtQuàtic a Guissona

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Guissona va portar a les piscines municipals de la nostra vila, el passat 25 de juliol, de 16 a 19h l’exposició Artquàtic de l’Institut d’Estudis Ilerdencs

Nova onada de CALOR

El Servei Meteorològic de Catalunya avisa d'una situació meteorològica de risc per onada de calor que s'allargarà fins al proper dijous, 23 de juliol.

S'ha perdut BICICLETA

S'ha perdut una bicicleta, única a la nostra vila, el model de la qual és el que es mostra en la imatge adjunta. Si la trobeu doneu-ho a conèixer als vigilants municipals al telèfon 973552065