Notícies

Convocatòria de Ple

Sessió ordinària del PLE que es farà el proper DIJOUS dia 25 de JUNY de 2009, a les 21 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament

L'enramada, mantenint les tradicions.

Guissona celebra anualment l’enramada de corpus, el diumenge després de la diada de Corpus, amb aquesta festa les nenes obsequien la verge de la font amb pètals de rosa i els nens beneeixen coques per ser repartides entre els assistents.

FESTA DE L'ESPORT amb inauguració inclosa

Com cada any, Guissona, durant el mes de juny es celebra la FESTA DE L’ESPORT, enguany, la festa va comptar amb un acte inaugural, també relacionat amb l’activitat esportiva: LA INAUGURACIÓ DEL VESTUARI DE LES PISCINES

Inauguració del dipòsit de Guarda-si-venes

El passat dissabte, 13 de juny, a les 12 del migdia va tenir lloc la inauguració del dipòsit d’aigua de Guarda-si-venes, l’acte va ser presidit per l’Il·lm Sr. Jaume Gilabert, president de la Diputació de Lleida i per l’alcalde de Guissona, l’Il·lm. Sr. Josep Cosconera i Carabassa.

Guissona participa a TARRACO VIVA

Aquest passat cap de setmana, 29 a 31 de maig, el MUSEU DE GUISSONA a participat a la XI edició del festival romà de Tarragona, TARRACO VIVA. A més, l’organització del Mercat Romà va participar a la segona trobada sobre la divulgació històrica del món romà, enguany sota el títol de “la divulgació del passat clàssic a Catalunya”,.

A Guissona, tornem a omplir la casa de flors.

La votació popular va donar per unanimitat la menció a millor espai públic a la plaça de la plana, ubicada a l’entrada de la vila per l’Av. de Tàrrega, com a millor jardí el de la Sra. Anna Mula i com a millor balcó el de la Sra. Margarita Donaire.

Campanya de reforç de la recollida porta a porta a Guissona

Aquesta setmana, per agrair la col·laboració dels veïns i veïnes després de 7 anys de la recollida de la matèria orgànica s’entrega una flor de temporada i una bossa de compost, a tots aquells que entre les 10.30 del matí i les 7 de la tarda passen per la plaça major de Guissona.

Es crea la xarxa de museus de Lleida i l'Aran

El 18 de maig, dia internacional dels museus, es va procedir al Museu de Cervera a la signatura de l'acta de fundació de la Xarxa de Museus de Lleida i l'Aran. Forma part d'aquesta Xarxa el Museu Eduard Camps i Cava de Guissona.

Èxit de la I GIMCANA JOVE

El passat dissabte, 16 de maig, una setantena de joves de la nostra vila van participar a la primera gimcana jove, organitzada pel Punt d’Informació Jove de Guissona, en col·laboració amb la colla KUARTOS’84

Cessió d'un camió de la Diputació a les ADF

El passat divendres 15 de maig es va fer la cessió d' un camió per apagar foc de la Diputació de Lleida a l' ADF Solverd del Solsonés que forma part de la Federació Catalunya Viva on també hi ha l' ADF 299 (Torrefeta i Florejacs, Sanaüja i Guissona)