Notícies

XX Trobada d’ADF a Guissona

El passat diumenge, 10 de maig, va tenir lloc a Guissona la XX Trobada anual de les Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya (ADF). En aquesta trobada hi van participar 1.300 persones, integrants de 65 d’agrupacions.

El comportament dels gossos

Aquest dissabte s'ha dut a terme a Guissona una xerrada sobre el comportament dels gossos, a càrrec d'Oriol Ribas, biòleg, expert en comportament caní.

El conseller Baltasar, a la XX Trobada d’ADF

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Miquel Pueyo, la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, i el director dels serveis territorials del Departament de Medi Ambient i Habitatge a Lleida, Joan Farré, assistirà el proper diumenge, 10 de maig, a les 13.30 hores

Diumenge de teatre

El passat diumenge, 3 de maig, va tenir lloc a la sala d’actes del CEIP Ramon Faus i Esteve la representació de l’obra AIXÒ ERA I NO ERA, a càrrec dels alumnes del taller de teatre del Pla Educatiu d’Entorn.

Un dissabte ple de COLORS

El passat dissabte, la conferència de Rafael Allepuz i la fira de tallers van ser les activitats destacades del mes de les cultures a Guissona, amb un conjunt d’activitats dirigides a tots els públics.

Handbol infantil femení

El divendres 24 a les 18 h. Es va jugar al pavelló de Lleida el partit de la copa Catalana entre l’ Associació i l’ ACLE Guissona., que estava aplaçat. Un partit dominat en tot moment per les jugadores del Guissona que van estar encertades en atac i defensa. Amb 21 gols d’Erica Valero i 10 de Berta Graells pel Guissona i per l’ associació Meritxell Pérez amb 7 gols.

Enric Casasses a l'IES Guissona

El passat 22 d'abril el poeta Enric Casasses va oferir un recital de poesia a l'IES Guissona, adreçat als alumnes de batxillerat. Els poemes eren del mateix autor, una de les veus més singulars i importants de la literatura catalana actual.

Feliç diada de Sant Jordi

Els carrers de la vila s’han omplert de parades de roses i de llibres, organitzades per les diferents escoles i per les llibreries i floristeries de la vila. Gaudiu de la diada passejant pels carrers de la nostra vila i … feliç Sant Jordi!