Notícies

Najat el Hachmi a Guissona

L'escriptora d'origen marroquí va presentar el passat dissabte a Guissona la conferència "Dona, llengua i immigració" dins dels actes de la Jornada Intercultural COLORS.

Una setmana de Sant Jordi plena d'activitats

Les activitats s’incien el dimarts 21 d’abril al matí a les llars d’infants municipals amb sessió de contes per als més menuts adaptats a Sant Jordi, a càrrec de la Companyia Viri Virom. El dimecres al matí, segueixen les sessions de contes per als alumnes d’educació infantil i primària dels centres de la nostra vila, a partir de les 10h del matí a la plaça Vell Pla de Guissona, amb llegendes, contes i titelles sota el títol “un món (i un munt) de dracs”.

Sessió extraodinària del PLE

Sessió extraodinària del PLE per l'adjudicació provisional de les obres: “Rehabilitació i consolidació estructural de l’antiga seu de l’ Ateneu de Guissona” i “Impulsar l’estalvi i eficiència energètica en l’enllumenat públic del municipi de Guissona”

Com plantar cara a la crisi

Bertran ha analitzat el sistema econòmic espanyol, basat en el model desenvolupista ja vigent des de l'època franquista, i que s'ha perllongat en la transició i en les darreres dècades versant sobre dos eixos principals, el creixement immobiliari i financer.

Guissona torna a omplir-se de COLORS

Per tercer any consecutiu i amb l’objectiu de fomentar la interrelació entre les famílies autòctones i les d’origen estranger de la nostra vila, Guissona torna a promoure les jornades interculturals sota el nom de COLORS