Notícies

Des del passat diumenge, 15 de març es prohibeix fer foc en zones forestals

Des del 15 de març fins al 15 d’octubre, no es pot encendre cap foc en terreny forestal. Aquesta prohibició, que recull el Decret 64/1995, té com a objectiu prevenir els incendis forestals. El Decret 64/1995 regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina sigui la finalitat.

Guissona inaugura el nou dipòsit d’aigua de 1.000 m3 i incrementa la disponibilitat d’aigua del municipi

El proper dissabte 21 de març s’inaugura el nou dipòsit d’aigua potable de Guissona. Aquesta actuació ha tingut un cost superior als 272.300 euros, finançats per l’Agència Catalana de l’Aigua, el Departament de Governació i el consistori local Amb aquest nou equipament, Guissona disposarà d'un total de 2.600 m3 d'aigua, fet que suposarà una reserva d'aigua per a la població de gairebé dos dies i mig

Plantada d'arbres a Guissona

El divendres, 13 de març els alumnes de quart del col·legi Mare de Déu del Roser s’han trobat amb els de cinquè del col·legi Ramon Faus i Esteve per realitzar la ja tradicional plantada d’arbres.

ANUNCI D'INFORMACIÓ PÚBLICA

Referent a les vivendes amb protecció oficial a l'Av. President Lluís Companys de Guissona, queda oberta la sol·licitud d'habitatges. Passeu per l'Ajuntament a recollir la documentació necessària. Aquí, obteniu-ne el model de sol·licitud.

La sisena victòria consecutiva a la saca!

El Guissona aconsegueix la sisena victòria consecutiva en la difícil pista del Maristes, en un partit èpic en que la falta d'encert dels locals, les decisions arbitrals i la solidesa del Guissona, han estat factors decisius per la victòria visitant.