Notícies

Com planificar una herència

El passat dijous, 26 de febrer, en el marc de la programació de l'Aula d'Extensió Cultural de la Segarra a Guissona, l'advocat Ramon Clèries va donar a coneixer la nova regulació legal d'herències a Catalunya.

Convocatòria de Ple

Convocatòria de la sessió ordinària del PLE que es farà el proper DIJOUS dia 26 de febrer de 2009, a les 21 hores, a la Sala de Plens d'aquest Ajuntament

L'ACLE guanya a l'Igualada Sporting 23-12

Partit dominat pels jugadors de Guissona . Una primera part amb un parcial de 5 a 12 . la segona part parcial de 7 a 11 pels visitants. Aquesta Victoria deixa els jugadors del Guissona amb segon lloc dins la classificació.

Maria Cadens, coordinadora a Lleida de la FCH

La Federació Catalana d'Handbol ha nomenat a la jove de Concabella i ex-jugadora de handbol al Consell Local d'Esports de Guissona, Maria Cadens, com a nova coordinadora de la delegació de la Federació Catalana de Handbol a Lleida.

Mercat de la Ganga a Guissona

El Mercat de la ganga es va convertir en una anada i vinguda de persones que es paraven a les parades per adquirir roba esportiva, complements, roba interior, vestits de festa, texans, pel·lícules ... tot allò que es buscava es podia trobar al Mercat de la Ganga.

Trobada de minihandbol a Guissona

El passat diumenge 8 de febrer de 2009 a les 10.30 del matí es va iniciar la II Trobada Handbolicat de Guissona al pavelló municipal. Amb 3 pistes de joc i la participació de 15 equips en total. Aquestes trobades estan dins la promoció d’aquest esport que fa la federació catalana d’ handbol.