Notícies

Comunicat de la Biblioteca Municipal

Durant el trasllat de la biblioteca es van donar de baixa publicacions i llibres obsolets o malmesos. La resta del fons s’ha repartit, una part al nou espai provisional de la Fassina, i l’altra, al magatzem de l’ajuntament per incorporar-lo a la nova biblioteca.

Trobada de bàsquet Escola i Aleví

El passat diumenge 1 de febrer a la sala escolar de Guissona, organitzat pel consell esportiu de la Segarra i amb la col·laboració de l’ACLE Guissona es va fer una matinal de Basquet amb categoria Escola i Aleví.

Ser Alcalde per un dia.

Com ja és tradició d’uns anys cap aquí, aquest divendres, 30 de gener van visitar el Consistori de Guissona els nens i nenes de tercer curs del CEIP Faus i Esteve.

Convocatòria del I PREMI JORDI PÀMIAS

L’Ajuntament de Guissona obre la primera convocatòria del PREMI JORDI PÀMIAS, amb la qual es pretén retre homenatge al nostre il·lustre poeta local i una de les veus més importants de la poesia catalana actual.

Trobada de Mini Handbol a Tàrrega

El passat diumenge 25 de novembre, va tenir lloc a Tàrrega la Trobada de Mini Handbol, organitzada pel CEACA de Tàrrega. Els equips infantils d’handbol no van jugar a causa del mal temps, es van suspendre els partits d’Igualada i de Santa Margarida de Montbui.

Fons Estatal d'Inversió Local

En la sessió del Ple del passat dimarts, 20 de gener es va acordar millorar l'enllumenat públic i la rehabilitació i consolidació estructural de l'Ateneu, dins del Fons Estatal d'Inversió Local

Triomf del Handbol Guissona

Gran partit pels nens de Guissona que van imposar-se davant l’ equip que va primer a la classificació en aquesta competició de primera catalana categoria infantil masculí.

CONVOCATÒRIA DE PLE

Sessió extraordinària del PLE que es farà el proper DIMARTS dia 20 de gener de 2009, a les 21 hores, a la Sala de Plens d'aquest Ajuntament

Cada botiga un regal

L’Associació de Botiguers i Comerciants de Guissona i en el marc de les festes nadalenques ha organitzar el sorteig “per nadal cada botiga un regal” repartint 47 regals per un import total de 2141,90€