Notícies

L'aigua de la xarxa ja es valora APTA pel consum humà

A partir del dia 16 de desembre, d’acord amb els controls de qualitat de l’aigua que s‘han realitzat a l’aigua subministrada a la zona d’abastament de Guissona i d’acord a l’establert en el RD 140/2003 i en el Pla de Vigilància de Control Sanitari de les Aigües de Consum Humà de Catalunya, de juny de 2005, l’aigua de la xarxa ja es valora com APTA per al consum humà.

L'aigua de la xarxa es temporalment NO APTA per al consum humà.

Búlgar: Водата от чешмата временно НЕ СТАВА за консумация! Ucraïnès: Вода временно НЕПРИГОДНА для употребления человеком. Francès: L'eau du réseau est temporairement NON APTE pour la consommation humaine. Àrab: ماء الشبكة غير صالح للشرب مأقتاً

ANUNCI D'INFORMACIÓ PÚBLICA

Referent a les vivendes amb protecció oficial a l'Av. President Lluís Companys de Guissona, queda oberta la sol•licitud d'habitatges. Passeu per l'Ajuntament a recollir la documentació necessària. Aquí, obtingueu-ne el model de sol·licitud.

1 de desembre. Dia Mundial de Lluita contra la Sida

El Punt d'Informació Jove de Guissona ha estat present avui a l'IES Guissona en motiu del Dia Mundial de la Sida per promocionar la prevenció de riscos entre la gent jove. De la mateixa manera i durant tota la setmana es repartirà material des del mateix espai Fassina per conscienciar a la població de la prevenció de la malaltia.