Notícies

Margeners de Guissona es recuperen a Badalona

Els Segarrencs van iniciar l'actuació amb un 3 de 7 amb agulla, on l'estructura del tres va patir, sobretot a nivell de terços. El tres va anar descobrint un pilar impecable, que es va descarregar sense problemes. En segona ronda, i amb la confiança recuperada després de l'accidentada actuació de la seva diada, Margeners van executar un 5 de 7 molt parat en segona ronda. A continuació, van aconseguir descarregar de forma ràpida i segura un 4 de 7 alleugerit de tronc. En la ronda de pilars, un vano de 5, compost d'un pilar de 5 central i dos pilars de 4, un a cada costat.

Un divendres ple de Música

El passat divendres 21 de novembre, Guissona va celebrar el dia de Santa Cecília, patrona de la Música. Les activitats organitzades pel Pla Educatiu d’Entorn de Guissona corresponien amb una actuació musical a càrrec de la companyia “Calle3” i l’espectacle FA-Sol.

Bàsquet a Guissona

El dissabte 25 d'octubre, l’ equip Infantil Masculí de Bàsquet va rebre al pavelló municipal de Guissona al BAC Agramunt

Handbol a Guissona

Els equips de l’ ACLE Guissona d’ handbol van començar la lliga diumenge dia 26 d'octubre al pavelló municipal de Guissona amb molta assistència de públic .